Monteur binnendienst met specialisatie stofferen – Roermond

Publicatiedatum: 10/11/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Monteur binnendienst – specialisatie stofferen
Fulltime/parttime: Fulltime – 38 uur per week
Regio: Roermond

Doel van de functie:
Je bent primair verantwoordelijk voor het stofferen/bekleden en tevens het repareren en aanpassen van alle hulpmiddelen zodanig dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde zijn en afgestemd zijn op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel:

Als monteur binnendienst met specialisatie stofferen:

  • voer je alle voorkomende stoffeerwerkzaamheden uit, van zowel basis als complexe reparaties waarbij gewerkt wordt met alle voorkomende materialen en benodigde bewerkingen;
  • adviseer je over stoffeermogelijkheden en verschaf je globale calculaties aan interne belanghebbenden voor een optimale serviceverlening aan cliënten;
  • assembleer je op basis van cliënt specifieke eisen zowel standaard hulpmiddelen als specials (op maat gemaakt);
  • maak je op maat ortheses, hoezen en werkbladen;
  • bouw je het onderstel van op maat gemaakte ortheses op;
  • beoordeel en draag je zorg voor de technische- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (rolstoelen, H/L bedden, scootmobielen, tilliften etc.) conform procedure;
  • vul je werkbonnen correct en volledig in (uren, gebruikte materialen en artikelnummers) en verwerkt deze in het softwaresysteem;
  • ben je vraagbaak voor klanten en interne belanghebbenden (collega monteurs en adviseurs) over inhoudelijke bewerkingen en voortgang statussen.

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een medewerker die klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel heeft. Je zorgt ervoor dat hulpmiddelen tijdig en conform de gemaakte klantafspraken gereed zijn. Je werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen, zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd is en veiligheids- en milieuvoorschriften worden nageleefd. Verder werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MTS-opleiding niveau 3. Daarnaast heb je een goede beheersing van stofferen of je bent bereid dit te leren.

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse (zorg)verzekeringen en deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 500 medewerkers, verdeeld over 11 vestigingen.

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel Monique Schwarz – Vestigingsmanager BBT Roermond (06-82 85 16 30). Zij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct jouw motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.
** deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.