logo-kersten
 

Monteur Binnendienst – Amsterdam

Publicatiedatum: 08/05/2020

In verband met een nieuwe vestiging in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar:

Functie: Monteur Binnendienst (1 FTE)
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Standplaats: Amsterdam (NB: gedurende de eerste periode ben je bereid vanuit onze vestiging in Heteren te werken.)

Doel van de functie Monteur Binnendienst:
Als Monteur Binnendienst word jij verantwoordelijk voor het repareren, assembleren en aanpassen van alle hulpmiddelen zodanig dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde zijn en afgestemd zijn op de behoefte van de cliënt. Door jouw technische vaardigheden kan de cliënt vertrouwen op een kwaliteitsproduct!

Als Monteur Binnendienst bij Kersten Hulpmiddelen:

  • assembleer je op basis van cliëntspecifieke eisen zowel standaard als op maat gemaakte hulpmiddelen, past deze aan en stelt deze af;
  • draag je zorg voor de technische- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (rolstoelen, scootmobielen, tilliften etc.) en beoordeel je deze conform procedure;
  • verricht je zowel elektrotechnische- en mechanische reparaties en aanpassingen van diverse hulpmiddelen. Dit is primair in de werkplaats (bij drukte, onvoorziene omstandigheden of vakantievervanging mogelijk ook op locatie);
  • voer je voorkomende laswerkzaamheden uit, evenals afbramen, boren, slijpen en constructie plaatwerk en elektrowerkzaamheden;
  • voer je basis stoffeerwerkzaamheden uit;
  • verwerk je uren, gebruikte materialen en artikelnummers in het softwaresysteem;
  • ben je vraagbaak voor klanten en interne belanghebbenden (collega monteurs en adviseurs ) over inhoudelijke bewerkingen en voortgangsstatussen.

Als Monteur Binnendienst bij Kersten Hulpmiddelen beschik je over de volgende competenties:
We zijn op zoek naar een technisch onderlegde monteur die staat voor kwaliteit. Je werkt op basis kwaliteitsnormen en protocollen. Hierdoor worden resultaten geleverd binnen de afgesproken tijd zonder daarbij concessies te doen ten aanzien van kwaliteit. Doordat je werkwijze nauwkeurig en systematisch is, besteed jij je werktijd efficiënt en bent in staat om een hoge output te realiseren. Onder druk schakel jij moeiteloos een tandje bij, maar ook dan is kwaliteit voor jou een belangrijk uitgangspunt.

De Monteur Binnendienst beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Je hebt een technische opleiding gevolgd (bijvoorbeeld MTS-opleiding niveau 3/4 (WTB/Elektrotechniek/Mechatronica). Verder heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van medische hulpmiddelen is een pré.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelen is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelen jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel met Mark Spikker (Projectmanager) – 06 – 51 92 26 48. Hij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (uiterlijk 30 juli) je motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.