logo-kersten
 

Medewerker verkoop binnendienst – Den Haag

Publicatiedatum: 13 september 2021

Startdatum: z.s.m.
Locatie: Den Haag
Uren: 38 uur per week

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van onze binnendienst van de vestiging in Den Haag hoog op de agenda. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van medewerker verkoop binnendienst.

Wat ga je doen?
Je bent een administratieve alleskunner en bent graag een spin in het web bij het behandelen van serviceaanvragen, inplannen van serviceverzoeken en de administratieve afwikkeling van processen. In deze functie zit je in de frontoffice en beantwoord je voornamelijk het inkomende telefoonverkeer. Op basis hiervan word je dag voor een groot deel ingevuld. Een functie met veel afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde!

Daarnaast verzorg je de dagelijkse planning waarbij uitgegaan wordt van prioriteitstelling van serviceaanvragen en benodigde reparatieduur. Indien nodig pas je de planning aan in verband met spoedaanvragen,  tussentijdse calamiteiten en wijzigingen in personele bezetting. Je stelt offertes, orders en facturen nauwkeurig op, stemt deze af met in- en externe belanghebbenden en verwerkt deze in het softwaresysteem. Je draagt zorg voor de correcte invoer van orders, houdt de orderstroom actueel en sluit deze correct af. Tevens zorg je voor een adequate dossiervorming (samenstellen, controleren en archiveren) van cliënt- en klantdossiers,  neem je  klantaanvragen in behandeling en stel je gerichte vragen om de aard van de klantvraag te achterhalen.

Jij past bij ons…
…als jij een proactieve collega bent die klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Je zorgt ervoor dat de klant(eindgebruiker) zo goed en snel mogelijk wordt geholpen. Je toont initiatief waarbij je de gemaakte afspraken met de klant (gemeente) en de procesvoortgang bewaakt. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en in staat om nauwkeurig te werken.

Doordat je volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen werkt is jouw werkwijze systematisch te noemen en lever je een hoge output. Je werktijd besteed je efficiënt, waardoor je in staat bent resultaten binnen de afgesproken tijd te leveren. Verder behandel je vertrouwelijke informatie als zodanig.

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in een logistieke of administratieve richting en relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een must. Daarnaast heb je kennis van Microsoft Dynamics 365, Navision 2007 of eerder hebt gewerkt met een ERP-pakket.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt bij aanvang tussen € 2.228,00 & € 2.950,00 (afhankelijk van ervaring binnen onze branche word je ingeschaald in salarisschaal C/4 of D/5).

De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Dan maken wij graag kennis met je. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of Whatsapp met Diana van Katwijk, Supervisor Wmo Den Haag. Diana is telefonisch bereikbaar op 06-82767536 of stuur een e-mail naar dianavankatwijk@kerstenhulpmiddelen.nl. Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.