logo-kersten
 

Medewerker binnendienst – Den Haag

Publicatiedatum: 1 april 2021

Wij zijn op zoek naar een medewerker binnendienst:

Startdatum: 15 april 2021
Locatie: Den Haag
Uren: Fulltime – 38 uur per week
Opleiding: Mbo

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van onze binnendienst van de vestiging in Den Haag hoog op de agenda. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van medewerker verkoop binnendienst.

Wat ga je doen?
Je bent een administratieve alleskunner en bent graag een spin in het web bij het behandelen van serviceaanvragen, inplannen van serviceverzoeken en de administratieve afwikkeling van processen.

Je verzorgt de dagelijkse planning waarbij uitgegaan wordt van prioriteitstelling van serviceaanvragen en benodigde reparatieduur. Indien nodig pas je de planning aan in verband met spoedaanvragen, tussentijdse calamiteiten en wijzigingen in personele bezetting. Je stelt offertes, orders en facturen nauwkeurig op en stemt deze af met interne en externe belanghebbenden. Je draagt zorg voor correcte invoer van orders, houdt de orderstroom actueel en sluit deze correct af. Tevens zorg je voor een adequate dossiervorming (samenstellen, controleren en archiveren) van cliënt- en klantdossiers. Je neemt klantaanvragen in behandeling en stelt gerichte vragen om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Jij past bij ons..
..wanneer jij een proactief bent die klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Je zorgt ervoor dat de klant(eindgebruiker) zo goed en snel mogelijk wordt geholpen. Je toont initiatief en bewaakt de klantafspraken (gemeente) en de procesvoortgang. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en in staat om nauwkeurig te werken.

Doordat je volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen werkt is jouw werkwijze systematisch te noemen en lever je een hoge output. Je werktijd besteed je efficiënt, waardoor je in staat bent resultaten binnen de afgesproken tijd te leveren. Verder behandel je vertrouwelijke informatie als zodanig.

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in logistieke of administratieve richting. Daarnaast heb je relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van Microsoft Dynamics 365, Navision 2007 of heb je eerder gewerkt met een ERP-pakket.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur? Dan is de ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan een fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dít is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Dan maken wij graag kennis met je. Wil je meer informatie over de vacature? Bel met Dennis Oosterhuis, vestigingsmanager Wmo Den Haag. Dennis is bereikbaar via 06-82359956 of dennisoosterhuis@kerstenhulpmiddelen.nl. Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.