logo-kersten
 

Medewerker verkoop binnendienst – Nieuw-Vennep

Publicatiedatum: 14 juli 2021

Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst
Locatie: Nieuw-Vennep
Uren: Fulltime – 38 uur per week

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van onze binnendienst van de vestiging in Nieuw-Vennep hoog op de agenda. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van medewerker verkoop binnendienst.

Wat ga je doen?
Je verzorgt de dagelijkse planning voor de buitendienst waarbij uitgegaan wordt van prioriteitstelling van capaciteit, aantal/soorten aanvragen, benodigde reparatieduur etc. Indien nodig pas je de planning aan in verband met spoedaanvragen, tussentijdse calamiteiten en wijzigingen in personele bezetting. Je stelt offertes, orders en facturen nauwkeurig op en stemt deze af met interne en externe belanghebbenden. Je voert orders correct in, houdt de orderstroom actueel en sluit deze correct af. Tevens zorg je voor een adequate dossiervorming (samenstellen, controleren en archiveren) van cliënt- en klantdossiers. Je neemt klantaanvragen in behandeling en stelt gerichte vragen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Door jouw administratieve en communicatieve vaardigheden kunnen zowel onze klanten als adviseurs en monteurs rekenen op een topondersteuning!

Jij past bij ons..
Je hebt een klantgerichte persoonlijkheid die de klantvraag onderzoekt en ervoor zorgt dat de klant goed en tijdig wordt geholpen. Daarbij houd je natuurlijk ook rekening met de belangen van de organisatie. Dit doe je door te werken volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Je weet hoe jij je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output van goede kwaliteit. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het optimaal bedienen van de klant, rekening houdend met de gemaakte afspraken.

Om de functie van medewerker verkoop binnendienst goed te kunnen vervullen, beschik je over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring waarin klantcontact (zowel telefonisch als schriftelijk) een essentieel onderdeel was binnen jouw functie. Door de combinatie van bovenstaande punten zijn jouw administratieve vaardigheden uitstekend te noemen. Gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor jou. Indien je al ervaring hebt met Microsoft Navision 2017, werkt dit in jouw voordeel.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan een fitness abonnement. Niet verkeerd toch?

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Spreekt deze vacature je aan? Neem dan direct contact op met John van Orsouw (supervisor binnendienst), John is per mail te bereiken via johnvanorsouw@kerstenhulpmiddelen.nl. Hij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct je motivatiebrief en CV aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.

** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.