logo-kersten
 

Medewerker expeditie – Roermond

Publicatiedatum: 28/7/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Medewerker expeditie
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Roermond

Doel van de functie:
De medewerker expeditie is verantwoordelijk voor alle expeditie- en magazijnwerkzaamheden en zorgt voor een adequaat logistiek proces waardoor just-in-time leveringen worden gewaarborgd.

Als medewerker expeditie bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • neem je binnenkomende artikelen in ontvangst en controleert deze aan de hand van de pakbon;
  • registreer je binnenkomende en uitgaande artikelen in het softwaresysteem;
  • transporteer je artikelen intern zodoende dat deze tijdig op de juiste interne locatie terecht komen;
  • draag je zorg voor retourzendingen naar externe leveranciers;
  • handel je rechtstreekse zendingen aan klanten zorgvuldig af;
  • registreer je de uitgifte van rolstoelen bij het zorgkantoor;
  • fungeer je als vraagbaak voor interne- en externe belanghebbenden – waaronder leveranciers – ten behoeve van de juiste verwerking van binnenkomende en uitgaande artikelen;
  • zorg je ervoor dat ons magazijn geordend en opgeruimd is;
  • incidenteel spring je in de bus om onze hulpmiddelen af te leveren bij onze klanten.

Als medewerker expeditie bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
We zijn op zoek naar een medewerker die werkt volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Je bent flexibel en schakelt goed waardoor je overzicht bewaart. Door je accurate manier van werken verloopt het proces van inkomende en uitgaande goederen gesmeerd.

De medewerker expeditie beschikt over het volgende opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MBO-opleiding niveau 2/3. Kennis van Microsoft Dynamics Navision en product specifieke kennis is een pré.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 420 medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan snel contact op met Laura Caquelein voor meer informatie. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0475 – 425000 of e-mail: lteeuwen@startpeople.nl.

Weet je nu al dat deze vacature je op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (maar uiterlijk 9 augustus a.s.) je motivatie en CV naar lteeuwen@startpeople.nl. Start People verzorgt de eerste selectie voor deze vacature. Aanname van de kandidaat zal geschieden via een arbeidsovereenkomst bij Kersten Hulpmiddelenspecialist of een uitzendovereenkomst via Start People.

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld