logo-kersten
 

Medewerker debiteurenbeheer – Roermond

Publicatiedatum: 28/7/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Medewerker debiteurenbeheer
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Roermond

Doel van de functie:
De medewerker debiteurenbeheer is verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenportefeuille en het tijdig controleren en verzenden van betalingsherinneringen en aanmaningen.

Als medewerker debiteurenbeheer bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • houd jij grip op betalingen. Dit doe je door het onderhouden van een goede relatie met de klant;
  • beheer en geef je opvolging aan openstaande posten. Indien nodig door het versturen van betalingsherinneringen en aanmaningen;
  • bewaak je betalingsafspraken en -termijnen en stuur je daar waar nodig bij;
  • onderhoud je contact met zorgverzekeraars, gemeentes, zorgkantoren en de interne organisatie inzake betalingen;
  • bijt jij je vast in complexe factuurvraagstukken, waardoor je op een open en duidelijke wijze een toelichting hierop kunt geven aan de klant.

Als medewerker debiteurenbeheer bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jou dan ook vanzelfsprekend. Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output. Verder heb je oog voor detail en ben je een energiek persoon die graag proactief zaken oppakt. Uiteraard beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden.

De medewerker debiteurenbeheer beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Je hebt een afgeronde Mbo-niveau 4 opleiding in financieel administratieve richting en ervaring met debiteurenbeheer. Affiniteit met zorg is een pré. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis en ervaring met Microsoft Dynamics, maar in ieder geval van de meest gangbare software systemen.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 420 medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan snel contact op met Jilan Clevers voor meer informatie. Hij is bereikbaar via 0475 – 425000 of jclevers@startpeople.nl.

Weet je nu al dat deze vacature je op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (maar uiterlijk 9 augustus) je motivatie en CV naar jclevers@startpeople.nl. Start People verzorgt de eerste selectie voor deze vacature. Aanname van de kandidaat zal geschieden via een arbeidsovereenkomst bij Kersten Hulpmiddelenspecialist of een uitzendovereenkomst via Start People.

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.