logo-kersten
 

Kraamhulpmiddelen

Voor en tijdens de kraamperiode komen hulpmiddelen zoals een kraambed, bedverhogers (klossen), rugsteun of borstkolf goed van pas. Via de zorgverzekering kunnen de meeste hulpmiddelen vaak kosteloos geleend worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het ook mogelijk om de hulpmiddelen voordelig te huren of te kopen.

Nieuwsgierig? Kom langs bij een van onze uitleenpunten of neem vrijblijvend contact op via: 088 – 0009488. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Wanneer heb je een kraambed nodig?
Wanneer u zorg op bed tijdens de zwangerschap of na de bevalling nodig hebt, dan biedt een kraambed de oplossing. Een kraambed is een speciaal bed waar de kraamzorg de juiste zorg kan verlenen en u gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Bij een medische indicatie, wordt het lenen van een kraambed vergoed door de zorgverzekering.

Kraambedpakket
Het kraambedpakket bestaat uit een kraambed met hoog/laag functie, een matras en een ondersteek.Het kraambed wordt meteen bij levering gemonteerd en na afloop gedemonteerd. Het huren van een kraambedpakket kost eenmalig € 225,-.

Vraag hier kraambedpakket aan

Het kraambedpakket wordt circa 3 weken voor de uitgerekende datum bij u thuis bezorgd. Voor levering op de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088 - 0009488.

Kraamhulpmiddelen
Naast een kraambed kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het lenen van bedverhogers (klossen), ondersteek, rugsteun of douchestoel. Wilt u hier advies over? Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.