logo-kersten
 

Kersten vervolgt de weg van strategische & duurzame groei!

Michael van Nieuwkasteele is 1 september jl. gestart als Manager Business Development. Michael brengt een brede hulpmiddelenbranche ervaring met zich mee. Hij maakte 15 jaar lang deel uit van de Directie van Welzorg en was o.a. verantwoordelijk voor juridische zaken, HR, kwaliteit en perswoordvoering. Als Manager Business Development gaat Michael zich bij Kersten richten op strategische onderwerpen waarmee we met elkaar strategische en duurzame groei gaan realiseren.

Michael van Nieuwkasteele is geen nieuwkomer in de branche. Na meer dan 15 jaar bij Welzorg te hebben gewerkt, verliet hij zo’n drie jaar geleden de hulpmiddelenwereld. Toch bleef het kriebelen. “Dit voelt als thuiskomen. Ik ben erg blij dat ik mijn kennis en ervaring juist in deze fase kan inzetten en om in een nieuwe rol deel uit te mogen maken van het Kersten team. Ik heb zin om met elkaar te werken aan het duurzaam laten groeien van de organisatie. Ik kijk er ook erg naar uit om weer met vele oud-bekenden te kunnen samenwerken ”, aldus Michael van Nieuwkasteele.

Ook Bas Alberts, CEO van Kersten is zeer verheugd over de komst van Michael. “Met de toevoeging van Michael hebben we het team voor de uitvoering van onze strategie compleet en zijn we klaar voor de volgende fase van duurzame groei. Wij heten Michael van harte welkom bij de Kersten familie en wensen hem veel succes!”

Michael van Nieuwkasteele zal zich in eerste instantie voornamelijk gaan richten op het verder organiseren en professionaliseren van contractmanagement, relatiemanagement, juridische zaken en het leiden van potentiële acquisities.