logo-kersten
 

Kersten nieuwe Wmo leverancier gemeente Amsterdam

Met ingang van 1 juni 2020 gaat Kersten Hulpmiddelenspecialist voor de gemeente Amsterdam hulpmiddelen (Wmo) leveren. Hiervoor opent Kersten binnen afzienbare tijd een vestiging in de omgeving van Amsterdam. Zo worden inwoners snel voorzien van het juiste hulpmiddel en de daarbij behorende dienstverlening.

Kersten wordt een van de vier leveranciers van Wmo-hulpmiddelen voor de gemeente Amsterdam. Om inwoners snel te voorzien van een passend hulpmiddel en de aanvullende dienstverlening zoals periodieke keuringen, beheer, preventief onderhoud en reparaties, opent Kersten binnen een afzienbare tijd een nieuwe vestiging in de omgeving van Amsterdam. Totdat de nieuwe locatie operationeel is, verstrekt Kersten de hulpmiddelen vanuit haar vestiging in Heteren.

Kersten neemt de hulpmiddelen die reeds in gebruik zijn over van de vorige leverancier, waardoor inwoners hun huidige hulpmiddelen kunnen behouden. Waar nodig, zullen we de hulpmiddelen aan huis aan een inspectie onderwerpen. De betreffende inwoners worden binnenkort via een brief door hun gemeente geïnformeerd over deze wijziging en waar ze met eventuele vragen terecht kunnen.