logo-kersten
 

 Kersten Kennis Workshops

Kennis Workshops – DECUBITUSVRIJ ZITTEN EN LIGGEN IN DE JUISTE POSITIE 

Dit jaar zijn we begonnen met 5 zeer succesvolle geaccrediteerde Decubitus Kennis Workshops i.s.m. Q Care, dé specialist voor anti decubitus en wondzorg. Dit voorjaar hebben wij meer dan 125 Ergotherapeuten mogen ontvangen op één van onze locaties verspreid over midden en Zuid Nederland ( Oisterwijk, Roermond en Heteren).

Door gebruik te maken van stemkastjes worden deelnemers actief bij de lessen betrokken. Elke deelnemer ontvangt zijn eigen stemkastje. De antwoorden op de multiple choice vragen worden door de deelnemers individueel ingetoetst op hun eigen stemkastje. Via deze stemkastjes worden de antwoorden geregistreerd in het laptop. Aan het einde van de vragen reeks van de klinische les worden de resultaten op groepsniveau of individueel niveau beoordeeld, geanalyseerd en bekend gemaakt..

In november dit jaar staan nog drie Kennis Workshops op het programma. Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de komende workshops, dus meld u zeker aan!

Locaties & Data

  • Roermond – 14 november 2019 – geen plaatsen meer beschikbaar

U kunt nu inschrijven voor onze workshops 

Kennis Workshops – TIL- EN TRANSFERMIDDELEN & ARBEIDSVERZUIM

In november start Kersten met een nieuwe serie kennisworkshop i.s.m. JOYinCARE en LOCOmotion, dé specialisten in Til- en Transfermiddelen en Arbeidsverzuim.

Locaties & Data

  • Deventer – 28 november 2019*
  • Roermond – 10 december 2019 – geen plaatsen meer beschikbaar

U kunt nu inschrijven voor onze workshops 

Nieuwsbrief Kennis Workshops