logo-kersten
 

Kersten behaalt uitzonderlijke prestatie met Trede 3 op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO)

Met trots hebben Mieke Wijnen, Eric Schonewille en Marc Wismans namens Kersten Hulpmiddelenspecialist B.V. het PSO certificaat in ontvangst mogen nemen van PSO bestuurder Yuri Starrenburg. PSO is een kwaliteitskeurmerk gericht op arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen. Kersten is met het behalen van trede 3 uniek en de enige in de revalidatiebranche.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de ‘genen’ bij Kersten. De participatie van medewerkers en projecten vanuit Social Return sluit daar op een logische manier bij aan. Dit is wie we zijn! Het is uitzonderlijk dat een bedrijf bij de eerste certificering al de hoogste trede weet te behalen.

Mieke Wijnen (Projectleider Social Return): “Het ‘sociaal ondernemen’ zit zó verankerd in het Kersten DNA… het is zo’n vanzelfsprekendheid, dat we ons soms nauwelijks realiseren hoe onderscheidend we hiermee zijn ten opzichte van andere bedrijven.

We hopen met deze erkenning ook andere partijen of bedrijven waarmee wij samenwerken, te enthousiasmeren om de mogelijkheden van mensen vanuit arbeidsparticipatie echt te benutten. Onze bijzondere medewerkers zijn een sleutel tot succes. We zien en erkennen hun waarde, van welke aard dan ook. Kersten denkt in kansen!”

Meer weten over PSO? Klik hier.

v.l.n.r. Marc Wismans, Eric Schonewille, Mieke Wijnen & Yuri Starrenburg