logo-kersten
 

Kersten behaalt ISO 9001 en ISO 14001 certificaat

Kersten heeft de ISO-audits voor het kwaliteits- en milieumanagementsysteem glansrijk doorstaan. We zijn wederom ISO 9001 gecertificeerd en voeren nu met trots ook het ISO 14001 certificaat.

Marc Wismans, Kwaliteitsmanager bij Kersten: “Deze certificaten bevestigen voor ons dat we onze processen en dienstverlening goed georganiseerd hebben. Een gedegen basis voor verdere groei. Het audittraject is voorspoedig verlopen. Op alle locaties van Kersten zijn audits gehouden. Ons beleid en de processen zijn beoordeeld en daarbij zijn diverse medewerkers uitgebreid geïnterviewd.”
Bij de eindevaluatie gaven de betrokken auditoren aan: “We zien duidelijk dat jullie een 5S programma draaien. Alle locaties zijn netjes op orde en iedereen weet wat hij moet doen. De mensen stralen daarnaast rust en zekerheid uit. Dit geeft vertrouwen dat de boel onder controle is en dat er kwaliteit geleverd wordt.”

Wet, regelgeving en eisen

ISO 9001 en ISO 14001 biedt onze klanten de zekerheid dat we voldoen aan de wet en regelgeving en eisen van kwaliteits- en milieumanagement. We hebben deze eisen optimaal geïmplementeerd in ons beleid en bedrijfsprocessen. De ISO richtlijnen zijn simpelweg onderdeel van ons dagelijks werk geworden.
Met enige regelmaat vinden er in de toekomst interne en externe audits plaats, zodat we onze kwaliteit in dienstverlening blijven waarborgen en waar nodig verbeteren.