Wij zijn op zoek naar:

Functie: Junior Business Controller
Fulltime/parttime: Fulltime (38uur)
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen. Dit kunnen standaard hulpmiddelen voor alledag zijn of complexe aanpassingen aan b.v. rolstoel, scootmobiel of hooglaagbed. Momenteel zijn er ruim 300 medewerkers werkzaam en wij werken voor particuliere cliënten, zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Doel van de functie:
Als Junior Business Controller ben je primair bezig met de Planning & Control cyclus, het bieden van ondersteuning bij financiële rapportages,  liquiditeitsplanning, datamanagement en contractbeheer.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Opzet en verbetering Planning & Control-cyclus inclusief rapportages en analyses
  • Ondersteuning bij maand/kwartaal/jaarafsluitingen
  • Opzet en ondersteuning bij salescontrolling (o.a. contractbeheer/debiteurenbeheer/doorrekenen business cases)
  • Deelnemen aan projecten binnen de gehele organisatie, bijvoorbeeld implementatie ERP systeem, supply chain optimalisatie etc.

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een proactieve en analytisch sterke junior business controller met goede communicatieve vaardigheden. Naast het zelfstandig werken ben je ook in staat in teamverband (projecten) te werken. Met een flexibele en klantgerichte instelling, ben jij misschien wel de meest geschikte kandidaat om ons finance & control team te versterken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde HEAO  opleiding (bedrijfseconomie), aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pré.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Dolf Duijvelshoff – Financieel Directeur (dolfduijvelshoff@kerstenhulpmiddelen.nl / 06-53724407).

Je sollicitatiebrief en cv kun je binnen 10 werkdagen via email sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist – Afdeling HR
Contactpersoon: Angelina Vial

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341
Meer info: www.kerstenhulpmiddelen.nl