Gezond en Zeker Innovatiedag 2018
logo-kersten
 

16 oktober 2018

Kersten op de Gezond en Zeker Innovatiedag 2018

Op 29 oktober komen meer dan 1.200 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Veilig, energiek en gezond

Kersten presenteert tijdens de praktijkmarkt van Gezond & Zeker twee unieke bedden die bijdragen aan veilig slapen, gezond verzorgen en dus energiek blijven:

  • PCC Low Sleeper NXT: de ideale oplossing voor valpreventie.
    Een ledikant dat optimale veiligheid en comfort voor de cliënt geeft. De zorgprofessional ervaart groot gebruiksgemak bij plaatsing, verzorging en huishoudelijke werkzaamheden. Uniek vloerledikant met behoudt van maximale werkhoogte.
  • Zenith Seguro: optimale zekerheid in veilig slapen én comfort in verzorging
    Een tentledikant dat de cliënt grote geborgenheid en veiligheid biedt. De verstelbare ligvlakhoogte en gehele opening aan de lange zijde maakt verzorging eenvoudiger en ARBO verantwoord.

Welkom op de praktijkmarkt

We verwelkomen u graag op onze stand. Ervaar zelf de voordelen van onze bedden. Tot ziens op maandag 29 oktober, Zalencentrum NBC in Nieuwegein, stand 41.

#GZID2018