logo-kersten
 

Financieel medewerker – Houten

Publicatiedatum: 11/11/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Financieel Medewerker
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Houten

Doel van de functie:
De Financieel Medewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algehele
financieel administratieve workflow, waaronder de crediteuren-/debiteurenadministratie,
van alle voorkomende Kersten ondernemingen.

Als financieel medewerker bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

 • verwerk je inkoop- en kostenfacturen in het softwaresysteem en verstuurt deze naar de budgethouder ter accordering.
 • draag je zorg voor de controle van aanmaningen van leveranciers;
 • fungeer je als vraagbaak voor interne en externe belanghebbende waaronder crediteuren en debiteuren ten behoeve van de juiste verstrekking van betaling statussen;
 • het zelfstandig uitvoeren van debiteurenbeheer;
 • dien je klantdeclaraties in bij m.n. zorgverzekeraars, zorgkantoren en Wmo gemeenten;
 • verwerk je openstaande, maar nog niet gefactureerde orders;
 • bewaak je de betalingstermijnen.

Als financieel medewerker bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen waardoor jouw werkwijze systematisch is en je levert een hoge output. Je werktijd besteed je efficiënt, waardoor je in staat bent resultaten binnen de afgesproken tijd te leveren. Afspraak is bij jou dan ook echt afspraak. Verder behandel je vertrouwelijke informatie als zodanig.

De financieel medewerker beschikt over het volgende opleidingsniveau:

 • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding niveau 4 (bijvoorbeeld financiële
  administratie, assistent accountant of bedrijfsadministratie);
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 500 medewerkers, verdeeld over 12 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen. Wij bieden jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en de CAO Metaal & Techniek is van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob van der Poel. Hij is bereikbaar via 0475 – 425000 of bvanderpoel@startpeople.nl. Weet je nu al dat deze vacature je op het lijf geschreven is? Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar bvanderpoel@startpeople.nl. Start People verzorgt de eerste selectie voor deze vacature. Aanname van de kandidaat zal geschieden via een arbeidsovereenkomst bij Kersten Hulpmiddelenspecialist of een uitzendovereenkomst via Start People.

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld