Vacature magazijnbeheer
logo-kersten
 

Depothouder  Houten

Publicatiedatum: 19/08/2020

Wij zijn op zoek naar:

Functie: Depothouder
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Standplaats: Houten

Doel van de functie:
Als depothouder word jij verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen van voorzieningen, de eindcontrole van – geassembleerde – hulpmiddelen en ben je tevens bezig met het assembleren c.q. product gereed maken van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt. Hulpmiddelen die niet voldoen aan de eisen, gaan bij jou niet de deur uit!

Als depothouder bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • monitor en stuur je het aanvraag- en selectieproces van hergebruikte voorzieningen;
  • beoordeel je aanvragen van voorzieningen t.b.v. maximale inzet van hergebruikte voorzieningen. Bij complexe aanvragen overleg je met binnendienst medewerker of adviseur om tot een passende oplossing te komen;
  • adviseer je alternatieve oplossingen waarbij je zorgt dat het alternatief voldoet aan de technische specificaties die matchen met de cliëntbehoefte en houd je hierbij rekening met de belangen van Kersten;
  • voer je eindcontroles uit op alle uitgaande voorzieningen en beoordeel je de technische- en onderhoudsstaat;
  • assembleer je standaard hulpmiddelen aan de hand van door de indiceerder of adviseur aangegeven specificaties;
  • draag je zorg voor correcte administratieve vastlegging van het proces;
  • stem je (intern) transport af met de afdeling expeditie & logistiek;
  • ben je vraagbaak voor externe en interne belanghebbenden over inhoudelijke bewerkingen en voortgang statussen;
  • voer je fysieke controles uit in het depot, zodat de fysieke voorraad gelijk is aan administratieve voorraad.

Als depothouder bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je bent een communicatief vaardige persoonlijkheid die de klantvraag onderzoekt en ervoor zorgt dat de klant goed en tijdig wordt geholpen. Daarbij houd je natuurlijk ook rekening met de belangen van de organisatie. Dit doe je door te werken volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Je weet hoe jij je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output van goede kwaliteit. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het optimaal bedienen van de klant, rekening houdend met de gemaakte afspraken.

De depothouder beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Om de functie van depothouder goed te kunnen vervullen, beschik je over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in technische richting. Heb je daarnaast de opleiding adaptatietechnicus afgerond aan de Dutch Health Tech Academy? Dan is dat helemaal mooi!

Daarnaast beschik je over relevante branchegerichte werkervaring waarin klantcontact (zowel telefonisch als schriftelijk) een essentieel onderdeel was van jouw functie. Door de combinatie van bovenstaande punten, beschik je over een brede kennis ten aanzien van medische hulpmiddelen en zijn jouw administratieve vaardigheden uitstekend te noemen. Gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor je. Indien je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics, werkt dit in je voordeel.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 420 medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en de CAO Metaal & Techniek is van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel met Henkjan Ypma (Vestigingsmanager Houten) – 06 – 82219560. Hij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (uiterlijk 31 augustus) jouw motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.