Vacature depothouder
logo-kersten
 

Depothouder Almelo

Publicatiedatum: 08/10/2018

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Depothouder Almelo
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Almelo

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers.  Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie:
Als depothouder ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van aanvragen en innemen van voorzieningen en de eindcontrole van geassembleerde hulpmiddelen. In dit proces richt de depothouder zich m.n. op de WMO, de outillage en instellingsdepots.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Verantwoordelijk voor het aanvraagproces van hulpmiddelen gericht op de WMO, outillage, instellingsdepots.
  • Adviseren en aanbieden van alternatieven o.b.v. technische productspecificaties die gematcht worden met de cliëntbehoefte en de afspraken die gemaakt zijn met de verschillende opdrachtgevers.
  • Beoordelen en indien van toepassing afkeuren van de technische ,- en onderhoudsstaat van de diverse hulpmiddelen conform procedure.
  • Hulpmiddelen assembleren aan de hand van bestelformulieren.
  • Picken van de juiste onderdelen voor uitgaande hulpmiddelen aan de hand van magazijnbonnen.
  • Inruimen, ordenen en opruimen van verschillende depots.
  • (Intern) transport afstemmen met de afdeling expeditie & logistiek.
  • Houden van regelmatige depotcontroles.
  • Vraagbaak voor externe en interne belanghebbenden over inhoudelijke bewerkingen en voortgangsstatus.

Wie zoeken wij:
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met  goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van accuratesse en flexibele instelling. Tevens zoeken we een collega met een uitstekend coördinerend vermogen , welke in staat is oplossingsgericht te plannen en werkzaamheden binnen het team te coördineren. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken.  Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MTS-opleiding niveau 3 /4 (WTB/Elektrotechniek/Mechatronica), aangevuld met een opleiding adaptatietechniek. Specifieke productkennis van de diverse hulpmiddelen is van groot belang. Enige basiskennis van Microsoft Dynamics Navision  en een instructie E.P.T. (Elektrische Pallet Truck) is vereist. Relevante technische werkervaring en ervaring met elektronica is een pre.  Kandidaten met ervaring in de revalidatiebranche genieten een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Eric Vocking – Teamleider Almelo ericvocking@kerstenhulpmiddelen.nl of 06-51899292.

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld ***