logo-kersten
 

Chauffeur (tijdelijke functie zomerperiode)

Publicatiedatum: 17-4-2019

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Chauffeur
Fulltime/parttime: Fulltime – 38 uur (tijdelijk van 29 juli tot en met 16 augustus, starten op 24 juli heeft de voorkeur)
Regio: Zuid-Nederland

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
De chauffeur is verantwoordelijk voor het tijdig transporteren van hulpmiddelen en goederen bij cliënten thuis en in instellingen.

Werkzaamheden/functieprofiel:
Als chauffeur:

  • Laadt en transporteer je hulpmiddelen/goederen en zorg je ervoor dat de cliënt bij aflevering de magazijnbon voor ontvangst tekent;
  • zorg je voor de terugbezorging van opgehaalde hulpmiddelen/goederen in het depot;
  • transporteer je intern artikelen en bevoorraad je diverse locaties;
  • ondersteun je, wanneer de planning dit toelaat, bij de ontvangst binnenkomende artikelen, het inruimen van het magazijn e.d.

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een chauffeur die productgericht is, werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen en hierbij de veiligheids- en milieuvoorschriften handhaaft. In deze functie is het van belang dat je flexibel te werk gaat en eenvoudig schakelt van het ene naar het andere onderwerp.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde VMBO-opleiding. Kennis op het gebied van transportwerkzaamheden is vereist. Daarnaast heb je (technische) kennis van de werking van hulpmiddelen en beschik je over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Een dienstverband voor bepaalde tijd wordt aangeboden conform de CAO Metaal & Techniek op basis van een uitzendovereenkomst.

Interesse?
Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl

***Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld***