logo-kersten
 

Afleveraar Wmo – Nieuw-Vennep

Publicatiedatum: 15/07/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Afleveraar
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Standplaats: Nieuw-Vennep

Doel van de functie:
Als afleveraar ben je verantwoordelijk voor het tijdig transporteren en (de)monteren van hulpmiddelen bij cliënten aan huis en bij instellingen. Daarnaast instrueer je eindgebruikers zodat zij het hulpmiddel op een juiste en veilige manier gebruiken.

Als afleveraar bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • laad en transporteer je hulpmiddelen en laat he de cliënt bij aflevering de magazijn bon tekenen voor ontvangst;
  • indien nodig (de)monteer je het hulpmiddel en stel je de juiste maten in;
  • geef je duidelijke instructies en toelichting – mondeling en schriftelijk – aan de eindgebruikers hoe je het hulpmiddel moet gebruiken;
  • controleer je bij het ophalen de staat van het hulpmiddel en rapporteert eventuele gebreken aan de Supervisor Operations;
  • bezorg je opgehaalde hulpmiddelen terug in het depot;
  • transporteer je materialen binnen de organisatie en zorg je voor het bevoorraden van diverse locaties en buitendienst monteurs zodoende dat artikelen tijdig op de juiste locatie terecht komen;
  • indien de planning dit toelaat, ondersteun je intern bij logistieke werkzaamheden zoals o.a. de ontvangst binnenkomende artikelen, het inruimen van het magazijn e.d.

Als afleveraar bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
We zijn op zoek naar een praktisch ingestelde afleveraar die resultaatgericht werkt en daarbij werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Hierdoor worden resultaten geleverd binnen de afgesproken tijd zonder daarbij concessies te doen ten aanzien van kwaliteit. Doordat je werkwijze nauwkeurig en systematisch is, besteed jij je werktijd efficiënt en ben je in staat om een hoge output te realiseren. Onder druk schakel jij moeiteloos een tandje bij, maar ook dan is kwaliteit voor jou een belangrijk uitgangspunt.

De afleveraar beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt kennis op het gebied van transportwerkzaamheden. Verder heb je affiniteit met techniek, kennis van de werking van hulpmiddelen is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 420 medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel met Dennis Kriek ((vestigingsmanager Nieuw-Vennep) – 06 – 82 85 36 22). Hij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (uiterlijk 22 juli) jouw motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.