logo-kersten
 

Adviseur Hulpmiddelen – Nieuw-Vennep

Publicatiedatum: 1/10/2020

Wij zijn voor onze vestiging Nieuw-Vennep op zoek naar:

Functie: Adviseur hulpmiddelen
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Nieuw-Vennep

Doel van de functie:
Als adviseur hulpmiddelen word jij verantwoordelijk voor het aanmeten, aanpassen en verkopen van standaard en op maat gemaakte (mobiliteits)hulpmiddelen. Daarbij geef je gericht advies aan cliënten en indiceerders c.q. consulenten over de variëteit, functionele mogelijkheden en het gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment. Jij bent hierin de expert!

Als adviseur hulpmiddelen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • stel je functionele/cognitieve beperkingen en het programma van eisen van de cliënt vast. Dit doe je op basis van het ziektebeeld en de bijbehorende te verwachten ziekteverloop;
  • bepaal je de functie-eisen en maatvoering van het hulpmiddelen en je brengt een passingsadvies uit;
  • stel je bij klachten oplossingen voor om functionele beperkingen te verminderen;
  • bedenk je (eenvoudige)j technische aanpassingen voor functionele problemen en maakt – indien nodig – bij complexe aanpassingen technische schetsen;
  • bij complexe aanvragen, kom je in samenwerking met het zorgkantoor of de gemeente tot een passend advies;
  • bewaak je de voortgang van de order en schakelt indien nodig tijdig met belanghebbenden;
  • draag je zorg voor controle op geschiktheid van het aangeboden hulpmiddel.

Als adviseur hulpmiddelen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en indiceerders en daarmee het visitekaartje van ons bedrijf. Vriendelijkheid en goede communicatieve vaardigheden vinden wij dus vanzelfsprekend bij onze nieuwe Adviseur Hulpmiddelen. Daarnaast zijn flexibiliteit, zelfstandigheid en klantgerichtheid eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Door jouw analytische denkwijze weet je de beperking van de cliënt en de benodigde oplossing goed in kaart te brengen, maar ontdek je ook waar nog kansen liggen voor Kersten als organisatie.

De adviseur hulpmiddelen beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Je hebt een paramedische of technische opleiding op Hbo-niveau (bijvoorbeeld Fysiotherapie of Ergotherapie) en een opleiding adaptatieadviseur afgerond. Daarnaast beschik je over product specifieke kennis. Ervaring in de hulpmiddelenbranche is een pluspunt.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 500 medewerkers, verdeeld over 11 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel met Dennis Kriek (vestigingsmanager Nieuw-Vennep) – 06 – 82 85 36 22. Hij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct jouw motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.