logo-kersten

 

Uw hulpmiddelenspecialist

Bijdragen aan de zelfredzaamheid, het welzijn en de persoonlijke ontplooiing van mensen, ongeacht een eventuele beperking. Dat is de missie waar Kersten Hulpmiddelenspecialist sinds de oprichting in 1987 voor staat. Dit doen wij door te focussen op servicekwaliteit, hoogstaande producten en vakmanschap. Tot op de dag van vandaag bepalen deze ingrediënten het succes van Kersten.

De cliënt centraal

Cliënten moeten de zorg krijgen die ze van ons verwachten. Hulpmiddelen moeten juist en op tijd worden geleverd en bovendien schoon en veilig in het gebruik zijn. Op deze manier wordt het welzijn van de cliënt gewaarborgd. Kersten onderscheidt zich door uit te blinken op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De cliëntbeleving moet optimaal zijn. Zo kunnen wij onze missie waarmaken, in het nu en in de toekomst.

Breed assortiment

Van scootmobielen tot hoog-laagbedden en van rolstoelen tot tilliften. In ons brede assortiment is voor iedereen de juiste oplossing beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over specialisten in omgevingsbesturing, communicatie, computerbedieningen en kinderrevalidatie.

Online hulpmiddelen bestellen? Bestel snel en eenvoudig op onze webshop. Graag nemen wij dan contact met u op over de mogelijkheden.


Maatregelen Kersten Hulpmiddelen omtrent Coronavirus


Lees onze nieuwste blogs

"Een product dat je hopelijk nooit nodig hebt"

“Ben je gezond, dan sta je niet stil bij alledaagse zaken, zoals je voordeur open maken, gordijnen dichtdoen of je TV aanzetten. Het is allemaal de normaalste zaak van de wereld. Tot het moment dat je merkt dat de alledaagse dingen je teveel energie kosten of niet meer goed lukken. Dan is omgevingsbesturing de oplossing.. […]

Bekijk deze blog >

"Keuringen vergroten veiligheid bij inzet van hulpmiddelen"

“Beschadigde tilbanden, knelgevaar bij bedden, ondeugdelijke elektrische bekabeling; slechts een greep uit onveilige situaties die we met keuringen kunnen voorkomen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor veilige inzet van hulpmiddelen bij zorgorganisaties,” vertelt Peter Halder, supervisor keuringen & adaptatie bij Kersten...... […]

Bekijk deze blog >

"Voorkom onnodige aanschaf van hulpmiddelen!"

“U herkent het vast wel: een goed overzicht behouden van alle ongebruikte beschikbare hulpmiddelen in uw organisatie is vaak lastig. Hulpmiddelen raken soms zoek, worden uitgeleend aan een andere afdeling of staan lange tijd ongebruikt in opslag. “ […]

Bekijk deze blog >

Kersten wint MVO Prijs 2019!

Op maandag 1 april 2019 is Kersten winnaar geworden van de felbegeerde Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019. Tijdens een spannende finale werden de drie genomineerde ondernemers live aan de tand gevoeld over hun beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en sociaal ondernemen.

Bekijk dit artikel