BBL & Stage

Ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving

Kersten investeert in de toekomst. Er zijn binnen Kersten dan ook diverse mogelijkheden voor scholieren en studenten om kennis te maken met de organisatie en de verschillende bedrijfsonderdelen.

BBL-traject

Binnen Kersten zijn er mogelijkheden om een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) te volgen. Dit houdt in dat je 4 dagen in de week bij ons werkervaring opdoet en 1 dag naar school gaat. Middels een leerwerkovereenkomst kom je als leerwerkstudent bij Kersten in dienst. Afhankelijk van je vooropleiding en je eigen kwaliteiten is het mogelijk om op verschillende functies binnen de organisatie in te stromen. Kersten is een gecertificeerd leerwerkbedrijf. Kersten is erkend leerbedrijf voor diverse technische, logistieke en administratieve opleidingen.

Stage

Wil je graag stage lopen bij Kersten? Dat kan! Kersten biedt regelmatig stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen. Dit zijn zowel snuffelstages, meewerkstages als afstudeerstages. Binnen onze organisatie kun je voor bijna ieder opleidingsniveau terecht, zowel op VMBO, MBO, HBO als universitair niveau. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren praktijkbegeleider. Samen met hem of haar wordt er gekeken naar een geschikte stageopdracht(en).