logo-kersten
 
 • Efficiënt hulpmiddelenbeheer
 • Kosten- & mileubewust
 • Maatwerk oplossingen
 • 24-uur storingdienst
 • Persoonlijk advies

Huren

Uw hulpmiddelenspecialist

Stap 1 van 2

50%
 • Bedden

  Standaard 210x90 (nav. 35631)

  Het PCC ledikant is een twee kolommen verstelbaar ledikant gebaseerd op een uniek concept. Het ledikant is zeer breed inzetbaar en heeft een huiselijke uitstraling.

  Standaard 210x90 (nav. 57351)

  De PCC NL is een ledikant die als basis hetzelfde is als het standaard PCC ledikant. Dit ledikant kenmerkt zicht door het langere rugdeel en er zit een virtueel draaipunt in het rugdeel.

  Laag bed 200x90 (nav. 45531)

  De PCC Low is een ledikant uit de PCC familie lijn.. Het unieke van dit ledikant is dat de ligvlakhoogte tussen de 17 en 87cm verstelbaar is.

  Extra laag bed 200x90 (nav. 48111)

  De PCC Low-sleeper is een ledikant die als basis hetzelfde is als het standaard PCC ledikant. Uniek kenmerk van dit ledikant is dat in de laagste stand de ligvlakhoogte +/- 6,5 cm is. Optioneel kunnen op dit ledikant zogenamde screens (oprolbare zijhekken) gemonteerd worden.

  Gewicht; 125kg 216x104x165 (nav. 68236)

  Kwetsbare ouderen en onrustige patiënten lopen bij opname in een ziekenhuis groot risico op valletsel. Het Poseybed is een zeer succesvol en patiëntvriendelijk alternatief voor valpreventie. Het bed bespaart aanzienlijk op zorgtijd en zorgkosten. Het Poseybed is breed inzetbaar, ook in de acute zorg.

 • Matrassen

  M/M 200 cm (nav. 40189).

  De Combimatras M/M is opgebouwd uit zeer hoogwaardig PU-zachtschuim. De onderlaag bestaat uit 10cm HDS55M. De bovenlaag bestaat uit 5cm TCS50M. M/M 90x200x15 cm. gewicht: < 100 kg. Let op: de matrashoes dient los besteld te worden.

  M/M 210 cm (nav. 40190).

  De Combimatras M/M is opgebouwd uit zeer hoogwaardig PU-zachtschuim. De onderlaag bestaat uit 10cm HDS55M. De bovenlaag bestaat uit 5cm TCS50M. M/M 90x210x15 cm. Gewicht: < 100 kg. Let op: de matrashoes dient los besteld te worden

  FR PES 200x90 (nav. 40214).

  Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend. Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden. De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting. 200x90x15 cm.

  FR PES 210x90 (nav. 40215).

  Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend. Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden. De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting. 210x90x15 cm.

 • AD zitkussens

  Diverse maten

  Diverse maten

 • Til en Transfer

  Wendy (nav. 29092)

  De Wendy is een gebruiksvriendelijke roterende passieve tillift, die wordt gebruikt wanneer de zorgvrager zich in de passieve mobiliteitsklasse bevindt en voor transfers afhankelijk is van hulpmiddelen en zorgverleners.

  Standaard band

  De standaard tilband wordt bij korte transfers gebruikt. Met korte transfers wordt bedoeld: van het bed naar de brancard, van het bed naar de stoel, het van de vloer tillen en het achterin de stoel positioneren. Wij adviseren de zorgvrager niet langer dan 1 uur met de standaard tilband op bed te laten zitten. Verkrijgbaar in maat XS-XL

  Jamy (nav. 7538)

  Als de zorgvrager niet meer (geheel) zelfstandig kan opstaan, is dat een inbreuk op de zelfredzaamheid. De stalift Jamy helpt bij het veranderen van houding van zitten naar staan en is zeer geschikt voor een snelle transfer. De Jamy beschikt over een speciale hefarm, waarmee de zorgvrager zelf bepaalt waar hij/zij de hefarm vastpakt.

 • Mobiliteit

  Roxx

  Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe norm. Met oog voor de mensen van deze tijd hebben we de eerste modulaire rolstoel ooit, verder doorontwikkeld. Met de Roxx - the NEW original - bent u als professional in staat om voor al uw cliënten de juiste mobiliteitsbehoefte in te vullen.

  Canto

  De Canto Nxt is een kantelrolstoel, det één multifunctioneel kantelframe met modulaire opbouwmogelijkheden. Dit zorgt voor een comfortabele kantelrolstoel met eenvoudige instelmogelijkheden en optimaal bedieningsgemak. De Canto Nxt is verkrijgbaar als zelfrijder of duwwagen. De duwwagen is te voorzien van Aura duwondersteuning. Daarnaast kan de Canto Nxt uitgevoerd worden met twee zitelementen uit het Matrixx zitsysteem: Snellius en Kelvin.

  Basic (nav. 72288)

  Deze trippelstoel heeft uitgebreide opties in zitkussens, rugkussens, zwenkwielen, zithoogte en accessoires. Hiermee kan altijd de juiste combinatie worden samengesteld om zo een functionele en comfortabele stoel te kunnen garanderen. Deze stoel is uiterst geschikt voor gebruik binnenshuis of op kantoor.

  Swift mobiel (nav. 58785)

  Swift Mobile toilet- en doucherolstoel is een in hoogte instelbare verrijdbare douchestoel welke maximaal comfort biedt aan gebruikers en verzorgers. De zithoogte is eenvoudig tussen 46 cm en 60 cm te verstellen zonder gereedschappen. Een comfortabele douchestoel voor de actieve gebruiker.

  Zido (nav. 57014) - kanteling hoog/laag

  Wanneer zorgvragers tijdens het douchen nog wel iets kunnen meewerken, dan is de Zido een ideale douchestoel. Het biedt de zorgvrager de mogelijkheid zich zittend te laten douchen. Vaardigheden die de zorgvrager nog bezit, worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen.

  Turner DHT250 (nav. 60106)

  Afvallen, de conditie op peil houden of gewoon even lekker ontspannen. Het kan allemaal met de DHT250 UP. Deze robuuste en stabiele hometrainer biedt een scala aan mogelijkheden. Zo beschikt het apparaat over maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma’s variërend van intensieve intervallen, heuvels tot een eenvoudig programma.