vacature medewerker expeditie
logo-kersten
 

Monteur Hulpmiddelen Roermond

Publicatiedatum: 29-11-2019
Wij zijn op zoek naar:
Functie: Monteur Hulpmiddelen
Fulltime/parttime: Fulltime
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (WMO), zorginstellingen en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Bedrijfscultuur
Ons belangrijkste cultuurkenmerk, is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de marketing medewerker, tot de monteur, en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De clientbeleving staat dus echt bij iedere medewerker centraal. Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Doel van de functie:
De Monteur Hulpmiddelen is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel:
Als monteur hulpmiddelen:

  • Assembleer je standaard hulpmiddelen en stel je deze dusdanig in, dat wordt voldaan aan de cliëntspecifieke eisen zoals bepaald door de adviseur en/of ergotherapeut;
  • (de)monteer je standaard en complexere hulpmiddelen, hierbij gaat het zowel om mechanische als elektrische voorzieningen;
  • repareer je onderdelen t.b.v. rolstoelen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden;
  • zorg je voor een juiste administratie: dit doe je door gebruikte materialen en benodigde arbeidstijd volledig en correct digitaal te verwerken;
  • ga je zorgvuldig om met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen zodat sprake is van een veilige en opgeruimde werkplek;

Functie eisen
De ervaring die je met je mee brengt, ziet er ongeveer als volgt uit:
• Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-2 niveau of vergelijkbaar;
• Assemblage-ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een niet-seriematige productieomgeving. Kandidaten met ervaring in de fiets- of autobranche hebben een streepje voor.

Competentieprofiel:
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jouw dan ook een vanzelfsprekendheid. Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het opleveren van optische en kwalitatief goede hulpmiddelen voor hulpbehoevenden.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris, en verder is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden om 100% te geven, krijg je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk, daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Daarvoor kun je contact opnemen met Rene Jacobs via 06-11164673.
**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.