vacature medewerker expeditie
logo-kersten
 

Monteur Hergebruik Roermond

Publicatiedatum: 02/04/2019

Ter vervanging van ziekte zijn wij op zoek naar een tijdelijke:
Functie: Monteur Hergebruik
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond

Doel van de functie:
De Monteur Hergebruik is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen , zodanig dat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Beoordelen en zorgdragen voor de technische ,- en onderhoudsstaat van rolstoelen conform procedure.
  • Het op cliëntspecifieke eisen monteren, aanpassen en afstellen van de rolstoelen aan de hand van bestelformulieren (afroep voorziening).
  • Demonteren van standaard hulpmiddelen, zowel mechanisch als elektrisch.
  • Opknappen en repareren van onderdelen t.b.v. rolstoelen.
  • Correct en volledig invullen van werkbonnen ( gebruikte materialen, benodigde arbeidstijd).
  • Zorg dragen voor orde en netheid van de werkplek.
  • Digitaal verwerken van aanvragen.
  • Uitlezen van elektronica en programmeren van elektrische rolstoelen.
  • Alle andere voorkomende werkzaamheden binnen het Depot dienen gedaan te worden.
  • Is gehouden aan en ziet toe op de naleving van de voorschriften , procedures en wettelijke kaders op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van stressbestendigheid. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken. Flexibiliteit en géén 9-5 mentaliteit is voor deze functie een pre.

Opleidingsniveau:
Je hebt MTS niveau 3 werk/denkniveau met relevante technische werkervaring. Ervaring met elektronica is een pre en kandidaten met ervaring in de revalidatiebranche genieten een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je ècht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, het door jou geregelde hulpmiddel zorgt immers voor een betere kwaliteit van leven voor de cliënt. Je komt te werken in een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal & Techniek. Verder liggen er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden op je te wachten zoals bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis), een bijdrage in je fitness abonnement en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen.

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij René Jacobs – Manager Hergebruik op telefoonnummer 06-11164673.

Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld ***