Monteur Buitendienst-Keuringen

Publicatiedatum: 08/02/2018

Functie: Monteur Buitendienst-Keuringen
Fulltime/ parttime: Fulltime (38uur)
Regio: Eindhoven

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers.  Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie:
De Monteur Buitendienst – Keuringen is verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische keuringen, (preventief) onderhoud en reparatie van uiteenlopende hulpmiddelen op locatie bij de cliënt. Je zorgt ervoor dat de hulpmiddelen technisch in orde zijn en de veilige werking voor de cliënt geborgd is.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Beoordelen en zorgdragen van de technische,- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (tilliften, plafondliften, H/L bedden, douche/toilet stoelen, baden, weegunits, fysioapparatuur, rolstoelen etc.) conform procedure;
  • Op locatie verrichten van reparaties / keuringen (zowel elektrotechnische als mechanische);
  • Vaststellen waaruit het reparatieverzoek bestaat – via gerichte vragen aan de cliënt en/of ergotherapeut;
  • Onderweg zelfstandig oplossen van voorkomende problemen;
  • Zorgdragen voor de voortgangsbewaking van lopende projecten op locatie;
  • Vraagbaak voor klanten en interne belanghebbenden (collega monteurs, adviseurs) over inhoudelijke bewerkingen en voortgangsstatussen;
  • Neemt kennis van de dagplanning en plant hierin de meest efficiënte dagroute cq. planning;
  • Signaleert attentie- en verbeterpunten binnen de zorginstelling en geeft deze door aan de Supervisor Intracare;
  • Meedraaien in het storingsdienstrooster.

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een communicatieve en zelfstandige Monteur Buitendienst – Keuringen, die graag met mensen werkt. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt er voldoening uit deze mensen verder te helpen. Je werkt volgens afgesproken kwaliteitseisen cq. protocollen en levert resultaat binnen de afgesproken tijd. Hierbij ga je accuraat te werk en kun je snel schakelen tussen verschillende taken. In deze zelfstandige functie is het van belang dat je graag onderweg bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Met een flexibele en klantgerichte instelling, ben jij misschien wel de meest geschikte kandidaat om ons monteursteam te versterken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MTS-opleiding niveau 3/4 (WTB/Electrotechniek/Mechatronica), aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Tevens zijn NEN3140 en Stigah certificeringen een pré. Specifieke productkennis van de diverse hulpmiddelen en technische bewerkingen is van groot belang en enige basiskennis van Microsoft Dynamics Navision.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Nadere informatie kan worden opgevraagd bij Thijs van Bogget – Manager Operations – T. 0475-348348. Je sollicitatiebrief en CV kun je – bij voorkeur via email – sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist
T.a.v. Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341

***Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld***