vacature medewerker expeditie
logo-kersten
 

Medewerker reconditionering

Publicatiedatum: 23-5-2019

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Medewerker reconditionering
Fulltime/parttime: Fulltime – 38u
Standplaats: Nijkerk

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
De Medewerker Reconditionering is verantwoordelijk voor demontage en reiniging van alle voorkomende hulpmiddelen , zodanig dat de geleverde voorziening optisch en hygiënisch voldoet aan de gestelde norm.

Werkzaamheden/functieprofiel:
Als medewerker reconditionering:

  • Demonteer je standaard hulpmiddelen, zowel mechanisch als elektrisch;
  • verzorg je eenvoudige montage van voorzieningen t.b.v hergebruik;
  • reinig je voorzieningen met behulp van de wasmachine, stoomcleaner, hogedrukreiniger, borstel,- en luchtdrukapparatuur e.d.;
  • ruim je voorzieningen in;v
  • ga je zorgvuldig om met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen;
  • draag je zorg voor orde en netheid van de werkplek en magazijn.

Competentieprofiel:
Jij bent een stressbestendige medewerker die werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Je werk efficient en levert resultaten binnen de afgesproken tijd.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde LTS-opleiding.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, het door jou geregelde hulpmiddel zorgt immers voor een betere kwaliteit van leven voor de cliënt. Werken binnen Kersten betekent een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal & Techniek. Verder liggen er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden op je te wachten zoals bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis), een bijdrage in je fitness abonnement en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen.

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Wesley de Haas – Teamleider, Tel: 033-2222500. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl