logo-kersten
 

Financieel medewerker – Houten

Publicatiedatum: 25/06/2020

Wij zijn op zoek naar een:
Functie: Financieel medewerker
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Houten

Doel van de functie:
De financieel medewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algehele financiële/administratieve workflow, waaronder de crediteuren-/debiteurenadministratie, van alle voorkomende Kersten ondernemingen.

Als financieel medewerker bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

 • scan je inkoopfacturen in, controleert deze en boekt deze correct in het softwaresysteem;
 • beheer en geef je opvolging aan crediteurkaarten (automatische incassoverwerkingen) en debiteurenkaarten;
 • draag je zorg voor de controle van aanmaningen van leveranciers;
 • fungeer je als vraagbaak voor interne en externe belanghebbenden -waaronder crediteuren en debiteuren- ten behoeve van de juiste verstrekking van betaling statussen;
 • schrijf je wekelijks betalingsplichtigen aan;
 • dien je klantdeclaraties bij m.n. zorgverzekeraars, zorgkantoren en Wmo gemeenten;
 • verwerk je openstaande, maar nog niet gefactureerde orders;
 • bewaak je de betalingstermijnen;
 • boek je kostenfacturen in het softwaresysteem en verstuurt deze naar de budgethouder ter accordering;
 • ondersteun je de business controller in het liquiditeitsbeheer, waaronder het controleren en boeken van bankafschriften in het softwaresysteem;
 • maak je betalingsbatches aan ten behoeve van uitgaande betalingen.

Als financieel medewerker bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen waardoor jouw werkwijze systematisch is te noemen en je levert een hoge output. Je werktijd besteed je efficiënt, waardoor je in staat bent resultaten binnen de afgesproken tijd te leveren. Afspraak is bij jou dan ook echt afspraak! Verder behandel je vertrouwelijke informatie als zodanig.

De financieel medewerker beschikt over het volgende opleidingsniveau:

 • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding niveau 4 (bijvoorbeeld financiële administratie, assistent accountant of bedrijfsadministratie;
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Heb je kennis van Microsoft Dynamics 365? Dan is dat een pré.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 420 medewerkers, verdeeld over 9 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan snel contact op met Laura Caquelein (Start People) voor meer informatie. Zij is bereikbaar via 0475-425000 of lteeuwen@startpeople.nl. Weet je nu al dat deze vacature je op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (uiterlijk 10 juli a.s.) je motivatie en CV naar lteeuwen@startpeople.nl. Start People verzorgt de eerste selectie voor deze vacature. Aanname van de kandidaat zal geschieden via een arbeidsovereenkomst bij Kersten Hulpmiddelenspecialist of een uitzendovereenkomst via Start People.

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.