Depothouder – Vestiging Nijkerk

Publicatiedatum: 28/02/2018

Functie: Depothouder – vestiging Nijkerk
Fulltime/ parttime: 38 uur
Regio: Nijkerk

Bedrijfsinformatie
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
Als depothouder  ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van telefonische aanvragen van voorzieningen, de eindcontrole van geassembleerde hulmiddelen door collega monteurs. Tevens ben je bezig met het assembleren  van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt. In dit proces ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de depotactiviteiten en dagelijkse aansturing van de rolstoelmonteurs.

Werkzaamheden/functieprofiel

  • Verantwoordelijk voor het aanvraagproces van hergebruikte voorzieningen , de gehele technische operatie en aansturing van het rolstoeldepot op vesting Nijkerk
  • Adviseren en aanbieden van alternatieven o.b.v. technische productspecificaties die gematcht worden met de cliëntbehoefte, zorgverzekeraars protocol en belang Kersten Hergebruik
  • Beoordelen en indien van toepassing afkeuren van de technische,- en onderhoudsstaat van rolstoelen conform procedure via het uitvoeren van een eindcontrole van alle uitgaande voorzieningen
  • Standaard hulpmiddelen assembleren aan de hand van bestelformulieren
  • Bij elkaar rapen van de juiste onderdelen voor uitgaande rolstoelen aan de hand van magazijnbonnen
  • Inruimen, ordenen en opruimen van het magazijn van Kersten Depot
  • (Intern) transport afstemmen met de afdeling expeditie & logistiek
  • Houden van recall voor opschoning (instelling) depots
  • Correct en volledig invullen van werkbonnen (gebruikte materialen, benodigde arbeidstijd)
  • Vraagbaak voor externe en interne belanghebbenden over inhoudelijke bewerkingen en voortgangsstatus.

Competentieprofiel
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met  goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van accuratesse en flexibele instelling.  Tevens zoeken we een collega met een uitstekend coördinerend vermogen, welke in staat is oplossingsgericht te plannen en werkzaamheden binnen het team te coördineren. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken. Voor deze functie is géén 9 – 5 mentaliteit vereist.

Opleidingsniveau
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MTS-opleiding niveau 3 /4 (WTB/Electrotechniek/Mechatronica), aangevuld met een opleiding adaptatietechniek. Specifieke productkennis van de diverse hulpmiddelen is van groot belang. Enige basiskennis van Microsoft Dynamics Navision en een instructie E.P.T. (Electrische Pallet Truck) is vereist.
Relevante technische werkervaring en ervaring met elektronica is een pre. Kandidaten met ervaring in de revalidatiebranche genieten een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Peter van der Lugt – Manager Operations Heteren & Nijkerk (06-46154843)

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je binnen 10 werkdagen – bij voorkeur via email – sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist B.V.
Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl

Telefoon: 0475-348341