Vacature Chauffeur
logo-kersten
 

Chauffeur Roermond

(tijdelijk van 13 juli – 7 augustus 2020)

Publicatiedatum: 7/2/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Chauffeur (tijdelijk 13 juli tot 7 augustus 2020)
Fulltime/parttime: Fulltime (40 uur)
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (WMO), zorginstellingen en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Bedrijfscultuur
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de marketing medewerker, tot de monteur, van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat dus echt bij iedere medewerker centraal. Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Doel van de functie
De chauffeur is verantwoordelijk voor het tijdig transporteren van hulpmiddelen en goederen bij cliënten thuis en in instellingen.

Als chauffeur bij Kersten Hulpmiddelen:

  • Laadt en transporteer je hulpmiddelen/goederen en zorg je ervoor dat de cliënt bij aflevering de magazijnbon voor ontvangst tekent;
  • (De)monteer je hulpmiddelen en stel je de juiste maten in, zodat de client deze goed kan gebruiken;
  • Geef je duidelijke instructies en toelichtingen – mondeling en schriftelijk – hoe de hulpmiddelen te gebruiken;
  • Indien vereist draag je zorg voor inning van het factuurbedrag middels een mobiel pinapparaat;
  • Controleer je bij het ophalen de staat van het hulpmiddel en rapporteer je eventuele gebreken hiervan aan de Supervisor Expeditie;
  • Zorg je voor de terugbezorging van opgehaalde hulpmiddelen/goederen in het depot;
  • Transporteer je intern artikelen en bevoorraad je diverse locaties;
  • Ondersteun je, wanneer de planning dit toelaat, bij de ontvangst binnenkomende artikelen, het inruimen van het magazijn e.d.

Als chauffeur bij Kersten Hulpmiddelen beschik je over de volgende competenties:
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, die werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen en hierbij de veiligheids- en milieuvoorschriften handhaaft. In deze functie is het van belang dat je flexibel te werk gaat en eenvoudig schakelt van het ene naar het andere onderwerp.

De chauffeur beschikt over het volgende opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde VMBO-opleiding. Kennis op het gebied van transportwerkzaamheden is vereist. Daarnaast heb je (technische) kennis van de werking van hulpmiddelen en beschik je over een rijbewijs B.

Wat heeft Kersten Hulpmiddelen jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan snel contact op met Laura Caquelein voor meer informatie. Zij is bereikbaar via 077-3204900 of venlola@startpeople.nl. Weet je nu al dat deze vacature je op het lijf geschreven is? Stuur dan direct ( uiterlijk 24 februari a.s.) je motivatie en CV naar venlola@startpeople.nl. Start People verzorgt de eerste selectie voor deze vacature. Aanname van de kandidaat zal geschieden op basis van een uitzendovereenkomst via Start People.

**Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.