Wij zijn op zoek naar:

Functie: Allround Monteur Binnendienst – Orthesebouw
Fulltime/parttime: Fulltime (38uur)
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen. Dit kunnen standaard hulpmiddelen voor alledag zijn of complexe aanpassingen aan b.v. rolstoel, scootmobiel of hooglaagbed. Momenteel zijn er ruim 300 medewerkers werkzaam en wij werken voor particuliere cliënten, zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Doel van functie:
De Monteur Binnendienst – Orthesebouw is  primair verantwoordelijk voor het produceren van zit- en ligorthesen en aanverwante hulpmiddelen ten behoeve van cliënten. Hierbij worden alle voorkomende draai- en freeswerkzaamheden uitgevoerd en wordt er gewerkt met het robotcel programma.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Inscannen van mal middels een 3D scanner en verwerken cq aanpassen van de tekening met CAD/CAM software
  • Instellen van het robotcel programma en inregelen parameters t.b.v. het frezen van zit- en ligorthesen
  • Controleren van de gefreesde orthese na bewerking in de robotcel
  • Adviseert over freesmogelijkheden en verschaft globale calculaties aan interne belanghebbenden voor een optimale serviceverlening aan cliënten
  • Opbouwen van het onderstel van op maat gemaakte ortheses
  • Verrichten van elektrotechnische als mechanische reparaties en aanpassingen van diverse hulpmiddelen
  • Assembleren van zowel standaard hulpmiddelen als specials
  • Beoordelen en zorgdragen voor de technische ,-  en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (rolstoelen, H/L bedden, scootmobielen, tilliften etc.)  conform procedure
  • Uitvoeren van voorkomende laswerkzaamheden, afbramen , boren , slijpen en constructie plaatwerk
  • Administratieve vastlegging van werkproces

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden, die graag met en vóór mensen werkt. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt er voldoening uit deze mensen verder te helpen.  Je werkt volgens afgesproken kwaliteitseisen cq. protocollen en levert resultaat binnen de afgesproken tijd. Hierbij ga je accuraat te werk en kun je snel schakelen tussen verschillende technische taken. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken. Met een flexibele en klantgerichte instelling, ben jij misschien wel de meest geschikte kandidaat om ons monteursteam te versterken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MTS-opleiding niveau 3 /4  (WTB/Electrotechniek/Mechatronica).  , enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Kennis van CAD / CAM (of vergelijkbaar programma) is een vereiste voor deze functie. Basiskennis over Microsoft Dynamics Navision is een pré.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Rob Blok – Manager Service & Adaptatie (robblok@kerstenhulpmiddelen.nl / 06-83660312).

Je sollicitatiebrief en cv kun je binnen 10 werkdagen via email sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist – Afdeling HR
Contactpersoon: Angelina Vial

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341
Meer info: www.kerstenhulpmiddelen.nl