Wij zijn op zoek naar:

Functie: Adviseur omgevingsbesturing (domotica) / computerbedienin
Fulltime/ parttime: Fulltime – 40 uur
Regio: Noord Nederland

Bedrijfsinformatie:
RTD Arnhem is onderdeel van Kersten Hulpmiddelenspecialiast BV, een dynamische organisatie waar ruim 300 medewerkers zich inzetten om mensen met een beperking beter te laten participeren in de maatschappij. RTD Arnhem is een moderne onderneming gespecialiseerd in innovatieve hulpmiddelen voor mensen met een functionele beperking. Wij voorzien in behoeften op het gebied van communicatie, omgevingsbesturing en aangepaste computerbediening. Vanuit onze vestiging in Heteren ontwikkelen, leveren, en onderhouden wij deze technische voorzieningen. Intensieve contacten worden onderhouden met belanghebbenden, zorginstellingen, artsen, therapeuten, zorgverzekeraars en overheden. Onze betrokkenheid, kennis en kwaliteit staan garant voor innovatieve producten en diensten die tegemoet komen aan individuele vragen.

Werkzaamheden/ functieprofiel:

  • Je beschikt over goede kennis en brede ervaring op het gebied van omgevingsbesturing en aangepaste computerbediening en hebt affiniteit met techniek.
  • Deze kennis en ervaring zet je in om jouw cliënten optimaal te kunnen bedienen en faciliteren met als doel hun kwaliteit van leven te vergroten.
  • Dagelijks vertaal je in samenspraak met cliënt en diens therapeut het programma van eisen op het gebied van omgevingsbesturing en aangepaste computerbediening naar een functionele en technische voorziening, maar wel binnen de kaders zoals deze door zorgverzekeraars en betalende instanties zijn vastgesteld.
  • Je draagt zorg voor het volledige proces, van aanvraag tot levering van het hulpmiddel.
  • Tevens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor zowel onze cliënten als betalende instantie.

Competentieprofiel:
Je bent een professional met een goed gevoel voor (technisch) advies en verkoop.  Daarnaast ben je een sterke persoonlijkheid die beschikt over goede organisatorische, communicatieve en commerciële vaardigheden en je bent stressbestendig. Je bent creatief en probleemoplossend, hebt ervaring met- of tenminste affiniteit met onze doelgroep. Daarnaast heb je affiniteit met domotica en computers. Je bent op de hoogte van actuele (technische) ontwikkelingen in de zorgsector. Je kunt prima samenwerken in teamverband, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan minimaal een afgeronde technische MBO-4 of HBO opleiding, bijvoorbeeld in de Elektrotechniek of ICT, aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare commerciële functie.

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een kleine organisatie. RTD Arnhem is een no-nonsense bedrijf met een informele sfeer. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro en een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en verzekeringen bij en deelname aan het pensioenfonds.

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Frans van Rieke – Business Unit Manager RTD.

Tel: 026-3529215 / 06-53925174
E: fransvanrieke@rtdarnhem.nl

Je sollicitatiebrief en cv kun je uiterlijk 25 juli – bij voorkeur via email – sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Afdeling HR – t.a.v. Rob Corstjens, HR adviseur
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond
E: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341